30. toukokuuta 2013

Yves Rocher minitilaus

Tilailin Taikan kanssa Yvesiltä pari juttua vähän aikaa sitten, ja eilen sitten sain muistutuskirjeen että paketti pitäisi hakea (en muista saaneeni edes ensimmäistä kirjettä?). Noh, avo oli napannut kirjeen mukaansa aamulla lähtiessä ja kotiin tultuaan iski minulle paketin käteen. Hyvää palvelua, täytyy myöntää!


Tilasin siis ihan vaan pari juttua, joita olen jo pitempään katsellut! Aika minimaaliset oli meidän molempien tilaukset tällä kertaa, mutta ihan näistä kahdestakin jutusta olen ihan täpinöissä. Paketissa oli siis minulle Tradition de Hamman Oriental velvety skin scrub ja Hair Repair Oil.


Kuorinta-aineen paketissa lukee näin: Itämainen kuorinta-aine. Sisältää luonnonmukaista Marokon arganoöljyä ja arganin kivestä saatavaa jauhetta. Sivuilla lukee tämä sisältävän myös aprikoosinkivijauhetta ja ruusuvettä (ja lukeehan tuo myös aineluettelossa). Kuorinta-aine tuoksuu todella hyvältä ja sekä laatikko että purkki ovat molemmat niin kauniita että ne kehtaa jättää näkyvillekin. 


Seuraavana paketista löytyi tämä korjaava hiusöljy erittäin kuiville tai vaikeasti käsiteltäville hiuksille. Omat hiukseni ovat luonnonkiharat, joita olen värjännyt noin viimeiset kahdeksan vuotta ja suoristan ja kiharran aina silloin tällöin. Luonnonkihara hius on muutenkin vähän "pörröinen" ja vaikeasti käsiteltävä, joten toivon tämän tuotteen hieman auttavan. Tuotteessa ei siis ole silikonia, parabeneja tai väriaineita. Tuoksuu todella hyvältä ja pullo on nätti. Tuote levitetään hiuksiin ennen hiusten pesua kaksi kertaa viikossa, annetaan vaikuttaa kymmenen minuuttia ja sitten pestään hiukset normaalisti. Pullossa on annostelija pullon suussa ettei vahingossa tule kaadettua puolta pulloa  kädelle, tästä plussaa. Innoissani odotan että pääsen tätä kokeilemaan. 


Tilaajalahjana paketissa oli vielä Make Up Discovery Set joka siis sisältää kolme mini kokoista Yves Rocherin kosmetiikkatuotetta. Ensimmäisenä setissä oli Pure Light meikkivoide, joka valitettavasti oli aivan liian tumma minulle. Kokeilin tuotetta kuitenkin kädelle, ja tuote oli todella nestemäinen ja pehmeä, helppo levittää. Seuraavana paketissa yksi Yvesin lempituotteistani, Sexy Pulp mascara, ja tämä minikokoinen on aivan täydellinen pitää mukana laukussa. Viimeisenä vielä Sexy Pulp huulikiilto, joka on paljon vaaleanpunaisempi kuin kuvassa ja lievästi glitterinen, mutta ei mitenkään overkill joten tulee varmasti käytettyä! Menee varmaan mini ripsivärin kanssa laukkuun mukaan. Lisäksi paketissa oli vielä vaaleanpunainen iso kosmetiikkalaukku / pussi, josta nyt en onnistunut ottamaan kuvaa kun kamera akku päätti kuolla.

Tammöinen minitilaus tällä kertaa! Taika antoi hyvän idean yhteen postaukseen joka varmaan molemmat toteutetaan, ja voisin sen yrittää taas videona tehdä. Ehkä sen saan tällä kertaa vähän nopeammin aikaiseksi kuin tuon viimeisen videopostauksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti